Unul dintre avantajele externalizarii activitatilor privind SERVICIILE DE FACILITY MANAGEMENT este faptul ca va puteti concentra atentia asupra obiectului principal de activitate al firmei dvs. In acest mod nu mai este nevoie sa alocati timp pentru a va aproviziona cu materiale de curatat si echipamente. De asemenea, beneficiati de serviciile unui personal specializat, nu mai este necesara recrutarea si coordonarea personalului de mentenanta si  intretinere a curateniei de catre dvs.

Servicii oferite :

Contracte de servicii de curatenie si intretinere zilnica, care includ:
– Furnizare de accesorii si consumabile pentru grupul sanitar
– Deszapezire
– Intretinere spatii verzi
– Servicii de lucru la inaltime (alpinism utilitar)

Contracte de servicii de interventie punctuala, cu echipa de curatenie:

– Servicii de pardoseala (curatat pardoseli dure – decapari, refaceri pardoseala, indepartare si executare marcaje, curatat pardoseli elastice, inclusiv ESD si textile)
– Servicii de curatat rezervoare masini industriale
– Servicii de curatenie dupa constructor si curatenii generale (cladiri birouri, spatii industriale, retail)
– Servicii de curatenie spatii de alimentatie publica, unitati de invatamant, unitati sanitare

Contracte de servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare (DDD/Pest Control)

Înainte și după intervenția noastră

Ce spun clienții noștri

“Pe toata perioada parteneriatului putem afirma ca societatea si-a executat serviciile cu profesionalism, seriozitate si calitate, indeplinindu-si obligatiile contractuale in termenele stabilite, fara a consemna dificultati sau perturbari a activitatii institutiei noastre care sa conduca la aplicarea de penalitati.
Tototdata, personalul implicat in derularea contractului, atent selectionat si verificat, atestat pentru prestari servicii curatenie, a dat pana in prezent dovada de profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu, neinregistrandu-se abateri de la regulile interne de conduita, avand in vedere aici si specificul institutiei noastre.”
“Colaborarea noastra a inceput in luna Mai 2015 pe partea de servicii de curatenie de intretinere si continua si in prezent.
Expert Cleaning ofera servicii profesionale de curatenie de cea mai inalta calitate, avand cel mai bun raport calitate-pret. Am ales sa lucram cu aceasta societate datorita flexibilitatii, disponibilitatii si calitatii deosebite a serviciilor prestate.
Avand in vedere cele mentionate mai sus, recomandam cu incredere firma SC Expert Cleaning SRL pentru prestarea serviciilor profesionale de curatenie.”
Francisc Szanto, Matec CNC Technik
“Expert Cleaning ofera servicii profesionale de curatenie la un raport foarte bun calitate-pret. Cu o echipa foarte bine pregatita si-au indeplinit cu succes obligatiile contractuale.
Recomand cu incredere Societatea Comerciala Expert Cleaning pentru prestarea serviciilor de curatenie de intretinere si generala.”
Bogdan Blendea, Sibila Traiding
“Am ales sa colaboram cu compania EXPERT CLEANING ca furnizor de servicii
de curatenie, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei
procesului de desfasurare a activitatii. Totodata, echipa de curatenie a EXPERT
CLEANING prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in
alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale
legate de serviciile de curatenie. ln concluzie, recomand compania ca fiind un
colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va
relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care
o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.”
Marius Jecu, SC ALUFIX SRL
“Contractul a fost indeplinit in mod corespunzator din punct de vedere cantitativ, calitativ si la termen.”
Cristian Sasu, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale
“Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, SC Deichmann Comercializare Incaltaminte SRL, cu compania SC Expert Cleaning SRL.
Am ales sa colaboram cu compania SC Expert Cleaning SRL, ca furnizor pentru servicii de curatenie si servicii sanitare, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de executie. Totodata echipa Expert Cleaning SRL, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna sportul si solutii rapide pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de curatenie cat si pentru serviciile instalatiilor sanitare.”
Iuliana Neagu Bruns, Deichmann Comercializare Incaltaminte SRL
“Prin prezenta confirmam colaborarea cu Expert Cleaning SRL, din Fagaras, pe care o recomandam cu caldura si onestitate, privind calitatea serviciilor sale si profesionalismul echipei.
Seriozitatea, competenta si flexibilitatea, precum si raportul bun calitate/pret sunt elementele care ne-au determinat sa mentinem o relatie cu Expert Cleaning, pentru servicii profesionale de curatenie, servicii de mercantizare si furnizare de produse de curatenie si consumabile pentru grupul sanitar.
Am apreciat de asemenea raspunsul prompt la solicitarile noastre si faptul ca oamenii isi cunosc foarte bine meseria si se straduiesc sa gaseasca cea mai buna solutie pentru client.”
Janos Mate, Hornbach Centrala- Magazin Sibiu
“Noi, VOLKSBANK ROMANIA SA – SUCURSALA SlBlU, in calitate de beneficiar al serviciilor SC
EXPERT CLEANING SRL consideram calitatea produselor ca fiind foarte buna. Am constatat urmatoarele aspecte:
– in cei aproape 5 ani de colaborare am gasit la furnizorul nostru de servicii de curatenie tot ceea ce am cautat- calitatea foarte buna a serviciilor
prestate, seriozitate, promptitudine si flexibilitate;
– de asemena am regasit o serie de valori pe care le apreciem in mod deosebit in relatiile de parteneriat: organizarea, rigurozitatea si dedicarea.”
Bogdana Patricia Demian, Volksbank Romania SA
“Prin prezenta, SC INTESA SANPAOLO ROMANIA S.A. recomandam societatea prestatoare de servicii de curatenie Expert Cleaning SRL, oricarui potential client care are nevoie de serviciile sale.
Pe durata contractului, constand in servicii de curatenie in 20 de locatii din Municipiul
Bucuresti, am fost multumiti de calitatea serviciilor oferite, colaborarea continuand si in prezent.
Expert Cleaning SRL a dat dovada de seriozitate si profesionalism in satisfacerea nevoilor institutiei noastre, adaptandu-si programul in functie de necesitatile avute si raspunzand tuturor solicitarilor noastre.”
Adrian Pantea, Intesa Sanpaolo Bank
“Prin prezenta scrisoare dorim sa ne exprimam aprecierea cu privire la serviciile de curatenie oferite companiei noastre de catre Expert Cleaning.
Prin urmare recomandam compania Expert Cleaning SRL drept o companie serioasa, avand totodata deplina incredere in abilitatea lor de a furniza servicii de calitate.”
Ruxandra Bandila, CRH Ciment Romania SA
“Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea firmei noastre SC Fenec-Rubber Eastern Europe SRL cu compania SC Expert Cleaning SRL.
Am ales sa colaboram cu SC Expert Cleaning SRL, ca furnizor de servicii de curatenie pentru competenta profesionala, seriozitate, operativitate si flexibilitate pe care le-a demonstrat, avand totodata si cel mai bun raport calitate-pret pentru serviciile profesionale de curatenie, serviciile de furnizare de produse de curatenie si consumabile pentru grupul sanitar.
Speram sa avem o buna continuare a colaborarii noastre si pe viitor.
Considerand cele mentionate mai sus, recomandam cu incredere firma SC Expert Cleaning SRL pentru prestarea serviciilor profesionale de curatenie.”
Paula Mihaila, Fenec Rubber Eastern Europe SRL
“Din luna iunie 2010 SC Expert Cleaning este partenerul nostru pentru servicii de curatenie la magazinele Deichmann situate in zona centrala a tarii.
Echipa Expert Cleaning asigura actiunile de curatare a vitrinei, mobilierului din vitrina, de curatenia generala insemnand curatarea mecanizata si ceruirea pardoselii in filialele noastre sau curatenie post constructor.
Pe parcursul colaborarii noastre, am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor prestate, de buna organizare a sarcinilor de munca, de promptitudinea rezolvarii si de raspunsurile rapide pe care le-am primit intotdeauna la solicitarile noastre.
Recomandam cu incredere SC Expert Cleaning SRL tuturor companiilor interesate.”
Adriana Tataru, Deichmann Comercializare Incaltaminte SRL
,,Prin prezenta confirmam colaborarea cu EXPERT CLEANING, pe care o recomandam cu caldura si onestitate, privind calitatea serviciilor sale si profesionalismul echipei.
Seriozitatea, competenta si flexibilitatea, precum si raportul bun calitate/pret, sunt elementele care ne-au determinat sa mentinem o relatie cu Expert Cleaning S.R.L., pentru servicii profesionale de curatenie in reteaua noastra de magazine.
Am apreciat de asemenea, raspunsul promt la solicitarile noastre si faptul ca oamenii isi cunosc foarte bine meseria si se straduiesc sa gaseasca cea mai buna solutie pentru client.
Speram ca acestia sa continuie activitatea in termeni la fel de buni.”
Camelia DORNEANU, CARREFOUR ROMANIA
,,Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, Arvato Bertsmann, cu firma SC Expert Cleaning SRL. Am ales sa lucram cu Expert Cleaning ca furnizor de servicii de curatenie, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate.
Prin profesionalismul membrilor sai, firma de curatenie Expert Cleaning a ofertit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de curatenie.
In conluzie, recomand compania SC Expert Cleaning SRL, ca fiind un colaborator profesionalist si de incredere pentru orice companie.”
Mihai-Costin Oltean, Arvato BERTELSMANN