Cine suntem

Cu o experiență de peste 10 ani, societatea comercială EXPERT CLEANING S.R.L. este specializată în prestarea serviciilor de curățenie și întreținere.

Obiectivul nostru este asigurarea unor servicii de calitate, adaptate nevoilor clientilor noștri, la un excelent raport calitate-pret.

Începând din Decembrie 2011, societatea noastră este certificată pentru recunoașterea Sistemului de Management al Calității în conformitate cu cerințele ISO 9001:2008/SR EN ISO 9001/2008, Sistemului de Management de Mediu în conformitate cu cerințele ISO 14001:2004/SR EN ISO 14001:2005, precum și Sistemului de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale, în conformitate cu OHSAS 18001:2007/SR OHSAS 18001:2008.

În urma solicitărilor din partea clienților noștri, societatea noastră a desfășurat și activități de reparații ale instalațiilor sanitare, ale instalațiilor de climatizare, încălzire și ale instalațiilor electrice.

Intenția noastră este de a dezvolta în viitor și servicii integrate de mentenanță clădiri (Facility Management).

Avantaje EXPERT CLEANING

Societatea noastră vă stă la dispoziție cu aparate, echipamente și specialiști care va propun solutii optime in directia acoperirii tuturor cerințelor si asteptarilor dumneavoastră în domeniul curățeniei.

Unul dintre avantajele externalizarii activităților privind curățenia este faptul ca vă puteți concentra atenția asupra obiectului principal de activitate al firmei dumneavoastră.

De asemenea, beneficiați de serviciile unui personal specializat, nu mai este necesara recrutarea și coordonarea personalului de întreținere a curățeniei de către dumneavoastră, ceea ce duce la eliminarea problemelor cu personalul propriu, cu salarii, concedii, impozite, pregătirea acestora, înlocuitori.

Un alt avantaj este faptul că astfel aveți toate cheltuielile aferente serviciilor de curățenie și întreținere însumate pe o singură factură: personal curățenie + produse de curățenie + echipamente tehnice și ustensile de lucru + consumabile pentru grupul sanitar + intervenții suplimentare.

Există, de asemenea, posibilitatea preluării personalului existent prin transfer, în funcție de politica fiecărui client.

Serviciile se prestează în special pe bază de contracte, cu facturare lunară și angajați permanenți, astfel încât, în prezent, societatea noastră dispune de angajați permanenți în țară.

Punem la dispoziția clienților noștri și servicii cu echipa de curățenie, atât pentru clienții existenți (periodic sau în caz de necesitate), cât și la solicitări punctuale ale unor clienți noi.

Poziționarea geografică a sediului nostru (în județul Brașov) constituie un avantaj, în ceea ce privește proximitatea față de locațiile clienților noștri, deoarece noi suntem situați la mijlocul țării, de unde putem acoperi cu usurință o rază de 400-500 km în orice sens de mers.

Metodologie

Pentru noi un element principal este garanția satisfacerii la cele mai ridicate standarde a serviciilor oferite, de aceea produsele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate, în special produse din gamele:

  • Rapido – Side Grup
  • Ber’s New Solutions
  • Kiehl, iar echipamente marca Klindex, Elsea, Tennant.

Livrarea dotărilor lunare (produse de curățenie, consumabile pentru grupul sanitar) se face direct la adresele clientului, pe bază de avize de însoțire a mărfii (în urma comenzii noastre), semnată de reprezentantul clientului la livrare, astfel încât putem garanta/dovedi asigurarea dotărilor agreate în contract.

Noi considerăm angajații ca fiind veriga cea mai importantă în oferirea unor servicii de calitate, de aceea acordam mare importanța selecției lor, pentru formarea unor oameni dedicați, care vin cu plăcere la un loc de muncă și care execută cu atenție sarcinile alocate.

Activitatea agenților de curățenie este monitorizată de către coordonatori de echipe, care veghează la îndeplinirea cu succes a serviciilor prestate.

Angajații noștri sunt atent selectați (cazierul judiciar și încheierea acordului de confidențialitate sunt obligatorii la angajare) fiind persoane competente, cu experiență în domeniu.

În condițiile încheierii unui contract cu un client nou se poate proceda la delegarea de noi responsabilitati angajaților existenți ai societății noastre, la preluarea personalului clientului sau la angajarea de personal suplimentar, în funcție de necesități, de restricțiile de program, etc.

Din punctul nostru de vedere diferența între diverșii prestatori de servicii, în ceea ce privește selecția personalului, se poate face doar prin condițiile de muncă oferite.

În ceea ce privește fluctuațiile de personal, putem susține că societatea noastră a asigurat, printr-un sistem performant de management al resurselor umane, mentinerea lor la un nivel scazut, calitatea personalului fiind vizibil superioara.

De asemenea, colaborarea noastră cu clienții prezintă o importanța deosebită. În acest sens, stabilim întâlniri periodice cu clienții noștri, în scopul permanentei îmbunătățiri a serviciilor.

Pentru evaluarea permanentă a serviciilor, întocmim o serie de raportări lunare, cu clienții noștri, concepute atât pentru a nu le consuma timp din programul zilnic, cât și pentru a ne asigura nouă garanția îndeplinirii cu succes a obligațiilor asumate contractual, astfel încât să se poată preveni și rezolva orice nemulțumiri.

Managementul societății noastre (asociații) este implicat activ în activitatea propriu-zisă, de aceea obligațiile asumate contractual față de clienții noștri reprezintă obligații personale alte colectivului de conducere.

Este cu siguranță un avantaj, implicarea directă a asociaților în activitatea societății, prin controlul și setarea direcției de mers, prin contactul permanent cu clienții și solicitările acestora.

Până în prezent, motorul creșterii noastre au fost rezultatele bune obținute, recomandările bune primite.

Noi considerăm că fiecare client este important și odată încheiat un contract cu societatea noastră, avem o obligație asumată de a îndeplini cu succes serviciile incluse.

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile noastre, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau observații și vă asigurăm de toată implicarea noastră în îndeplinirea înțelegerii noastre contractuale.